Anmeldelser

Anmeldelser af bogen om ledelse:

Morten Kvistgaard, Senior Consultant at Evaluators:

Bøger

Uden at have stærke litteraturreferencer inden for ledelse, men dog mere end 30 års erfaring som leder i DK og internationalt, vil jeg alligevel tillade mig at mene, at denne bog er en god, operationel/praktisk lærebog i dette vanskelige emne.

Gode cases belyser de 25 vidt forskellige og meget genkendelige dilemmaer; rollespil introduceres så fint som metode til læring om ledelse og der gives gode råd og vejledning i emnet. Og så er Kirstens sprog let og flydende, uden at være simpelt. Endelig er det med stor humor. Herligt.

Henrik Bøll, uddannelsesleder, Professionshøjskolen Absalon, Administrationsbacheloruddannelsen:

BøgerTak for en glimrende bog (..) den afspejler nogle af de mange dilemmaer man kan risikere at stå med som leder – på en velskrevet måde – helt til kant.

Poul Christian Dylov, adjunkt og underviser i ledelse, Erhvervsakademi Sjælland:

BøgerSå landede din bog (..) Allerede nu, efter blot 20 siders læsning er jeg begejstret – din bog er “The missing link”.

Anmeldelse af Migrænekuren:

Anne Bülow-Olsen, Migræne danmark, patientforening.
Redaktør af MigræneNyt

BøgerJeg er begejstret! Over bogen “Migrænekuren”.
Der er anekdoter og videnskabeligt baserede råd om, hvad man kan spise uden fare for migræne, og hvad man bør undgå. Suppleret med masser af let tilgængelige opskrifter på migrænesikker mad, som ikke er vanskelig at lave.

Jeg håber bogen vil blive hjørnestenen i rigtigt mange fødevaremigrænikeres kamp med at finde ud af hvad de kan spise, og hvad de bør lade ligge.

Lektørudtalelse om Migrænekuren:

DBC, Dansk BiblioteksCenter

BøgerMigrænekuren er pædagogisk og let at gå til med farvekoder, lister over fødevarer, madplanen og opskrifter. Den videnskabelige del formidles fint. Denne bog lægger i modsætning til andre bøger med samme målgruppe også vægt på formidling af undersøgelser og forskning, samt en 30 dages kur. Til bibliotekaren: Anskaffelse anbefales.